🍔Cheese burger +cheese+pasty+bacon🍔=super cheesy n meaty burger💓💓呢個combo我好滿意 星期五halfdayoff食超爽😈😈漢堡包特別用上薯仔包🍞食落感覺冇咁乾口 結構蓬鬆點 帶少少韌度 凍食都好味😎味道帶少少甜 但其實唔細心食係沒太大分別😂.漢堡煎得焦香 外皮微脆 牛味頗足🐮可惜肉質有點太熟(煙肉也有點燶👉👈) 相信係因為煎爐一直高溫(太多客人嘛💁) 假如生點 相信會更juicy同更有外脆內軟熟嘅感覺👍.配上酸瓜 洋蔥 微甜的醬汁 同本地水耕菜🌿 (的確比較清甜又爽口💧) 唔會膩濟(在場好多ladies都食到曬💃) 假如想滿足啖啖肉嘅幸福 推薦double cheese burger的combo啊😈.要特別介紹的芝士薯條(食完中間個條即刻影多幾張keke)🍟🍟無諗過咁大份 仲要全部都係我超愛的幼 尖 脆口 薯條😍😍 加上係熱嘅 特別食到外脆內軟嘅口感 (脆嘅比例多過軟 正😈) 用了極少幼鹽調味 故不會咸💁面頭係車打芝士醬 唔會太膩 但假如熱啲會仲正💃特別問店員拎咗garlic chili sauce(本身配蕃薯條的)
無諗過咁大份 仲要全部都係我超愛的幼 尖 脆口 薯條😍😍 加上係熱嘅 特別食到外脆內軟嘅口感 (脆嘅比例多過軟 正😈) 用了極少幼鹽調味 故不會咸💁面頭係車打芝士醬 唔會太膩 但假如熱啲會仲正💃特別問店員拎咗garlic chili sauce(本身配蕃薯條的) 頗辣的 但好惹味👏👏配搵芝士薯條一流😈😈講真 我掛住薯條多過漢堡kekeke🙈🙈
仲叫咗自家製lemonade🍋🍋有驚喜 酸多於甜但不澀 有薄荷青檸的清涼微甜感覺🌿🌿有不少果肉啊 因為太重料 所以口感帶點稠🙆超健康derr💓(我喜愛更多冰更水的感覺🙈)