午餐嚟到 Simplylife食飯 , 午市套餐幾抵食 , $85 有主菜同餐飲 , 再加 $10 就有埋湯或者沙律選擇豐富 😃 , 有沙律 , 全日早餐 , 意粉 , 肉類 , Pizza , Burger 餐牌 :哥達芝士大蘑菇雞肉漢堡漢堡包份量幾大 , 不過麵包皮只係略略烘過 , 唔夠香脆 雞肉係好厚 , 不過冇味而且好乾 😫😫 , 好難食 , 畀幾大塊都冇用 ... 😪😪 其他配料中規中矩 , 冇乜特別 , 個靈魂雞肉差 😔 , 呢個漢堡都唔會好食得去邊 烤美國春雞半隻 香草燒薯 檸檬迷迭汁賣相好吸引 😍 , 味道正正常常 , 雖然得半隻 , 但食埋燒薯都夠飽 😀 雞肉蘑菇水牛芝士薄餅最好食係個薄餅 , 雖然賣相唔吸引 , 不過夠曬大個 , 餅底好香脆又薄 , 好多芝士 😳😳 , 配料都好豐富 !! 👍👍本季限定冰茶 (跟餐) 有幾粒百香果肉 , 水果味唔算突出 , 味道正常 之前都食過 Simplylife 其他分店 , 覺得葵芳呢間分店嘅服務係特別差 ,店員禮貌同服務都麻麻 , 有漏單情況同埋會催埋單 , 趕你走 😟😟

餐牌 :
1928 浏览
哥達芝士大蘑菇雞肉漢堡
漢堡包份量幾大 , 不過麵包皮只係略略烘過 , 唔夠香脆
烤美國春雞半隻 香草燒薯 檸檬迷迭汁

雞肉蘑菇水牛芝士薄餅
本季限定冰茶 (跟餐)
有幾粒百香果肉 , 水果味唔算突出 , 味道正常