2017-09-09 140 浏览
今晚有兩位千禧後小朋友👯帶我去食 fusion雞煲🐥🍲睇個門口以為小朋友改變主意去食好西;事關齊睇🚪門面🚪真係唔知食雞煲🐔,原來餐廳有2個section分開食西餐同食雞煲。小朋友叫了個芝士雞煲,心諗💭就下你細路🙆啦~喱啲咁嘢gimmick嘢,邊👹度好食呀。故事教訓凡事無絕對😔 雞件預先醃製過,先至落芝士上枱, 兩者出奇地夾 食完雞之後,可以任揀清湯同芝士湯,我哋怕太漏,所以點了清湯, 而食品色澤鮮明,都算新鮮。 自家手打墨魚丸🐙超正! 口感唔同出面其他。 但呢度啲招呼🙈就一般,都係嗰隻,似係part time做又36唔做又36🙍。同埋食中式嘢🍵多數有茶🌱招呼;尤其是食呢啲咁重口味👅嘅嘢,而呢度就要續杯續jar🍺計,真係有賺到盡 亦都喺呢個位 自暴其短 👻因為埋完單出嚟,先覺得超口渴😌 每次食完超多味精😣的食物,就係呢種感覺, 出到去我要買兩支🍼飲嘢先解到口渴😰整體嚟講食物新鮮但湯底調味太多味精 😣同唔夠茶水供應, 而價錢亦都唔係話平💵 好在有幾位好朋友一齊食 先至補番數食得開開心心
但湯底調味太多味精 😣同唔夠茶水供應
, 而價錢亦都唔係話平💵 好在有幾位好朋友一齊食
先至補番數食得
開開心心