2025-05-07
今次呢間至尊雞煲都食過唔少次💖180幾蚊價錢唔算好貴,有時同朋友聚會都會揀佢(仲要好似冇收加一)✨呢度嘅雞煲係任食 食完唔夠飽,可以再落單加雞,有得揀唔同辣度,雞煲上菜時表面放滿芫荽同蔥🤤我通常揀BB辣就夠,出面都有指天椒蒜蓉同埋蔥,仲有豉油可以調配打邊爐嘅醬汁啲雞已經煮熟咗一上菜就可以食,事前炒到雞肉微微帶焦香,最鍾意係有好多洋蔥,紫洋蔥同埋蒜粒,啲香料爆香咗,令到啲雞好香好入味,微微辣再加埋特製雞汁好惹味😋食完雞之後可以叫店員拎點餐紙點火鍋材料火鍋材料選擇都算多,有常食嘅蔬菜,各種面類,豚肉同肥牛不過丸類選擇就唔算多,冇我鍾意食嘅芝心丸但有芝士竹輪,另外仲有響鈴,炸腐皮,油炸鬼等等💗除咗火鍋材料,呢度仲可以任叫茶餐廳飲品掃QR code落單,就有平時常見嘅豆漿、菊花茶、奶茶、阿華田、好立克、檸檬茶、檸檬水、汽水等等,大部份都有凍又熱👍🏻另外一定一定要叫嘅就係炸饅頭🥹每次去食都會同朋友叫好多❗️配有大量煉奶,新鮮熱辣辣好邪惡好好味😆呢個一定要食爆
呢度嘅雞煲係任食 食完唔夠飽,
可以再落單加雞,有得揀唔同辣度,
雞煲上菜時表面放滿芫荽同蔥🤤
啲雞已經煮熟咗一上菜就可以食,
食完雞之後可以叫店員拎點餐紙點火鍋材料
火鍋材料選擇都算多,有常食嘅蔬菜,各種面類,豚肉同肥牛
除咗火鍋材料,呢度仲可以任叫茶餐廳飲品
另外一定一定要叫嘅就係炸饅頭🥹
每次去食都會同朋友叫好多❗️
配有大量煉奶,新鮮熱辣辣好邪惡好好味😆
呢個一定要食爆