cafe TOO

2016-02-05 16539 浏览
一年一度食阿公, 錢唔係考慮, 就揀了呢間.當日大約五成滿座, 人唔太多, 加上食物擺放位置很多, 可可慢慢望, 慢慢揀, 不用同人爭食物的感覺真好.先食刺身, 三文魚很肥美, 北寄貝都甜, 其他無試佢除咗燒牛肉外, 仲有即燒澳洲牛柳粒, 牛魔王好歡喜呵.印度叻哩香而不辣, 正.冷盤有龍虾, 大虾, 青口, 面包CRAB, 雖然都要排隊, 但不是太多人, 無人打尖, 個個都有耐性地一個跟一個地等.  員工又在冷盤旁努力補給, 保証人人有得食.  抵讚雖然個炖湯不是山珍海味, 但清香好味, 連小朋友都話好飲.面檔師父好好人, 有拉沙湯, 雞湯, 清湯底,  我中意啦沙湯, 但老公話雞湯好香.甜品哈根大師雪糕有8款, 加上PANCAKE 師父勁好人, PANCAKE又脆又好味.  員工衞生意識要讚一讚, 鄰枱的國內人喪食後出現飽到嘔的情境 (真係第一次見), 員工馬上安排我們轉枱並用消毒用品馬上清潔.   整體都很滿意, 下次會再來.
一年一度食阿公, 錢唔係考慮, 就揀了呢間.

先食刺身, 三文魚很肥美, 北寄貝都甜, 其他無試

佢除咗燒牛肉外, 仲有即燒澳洲牛柳粒, 牛魔王好歡喜呵.

印度叻哩香而不辣, 正.

雖然個炖湯不是山珍海味, 但清香好味, 連小朋友都話好飲.

2016-02-03