2022-07-26
🔺食物 👉🏻正宗全料東京撈麵 $99必試❗️ 如果係第一次食 建議食呢款先 因為乜配料都有哂咁濟😍 跟住佢枱上撈麵食法 加一加黑胡椒、佢地既秘製香醋 味道更加昇華❤️ 叫左中size既我勁飽 大滿足✨👉🏻 柚子鹽味撈麵(冷)$79❤️🔥夏天推介之一 外面熱辣辣🏳️真係投哂降 入黎食碗冷撈麵 🤪 麵條彈牙 味道勁開胃 酸甜適中 配搭好fresh😚 另外加多左粒溏心蛋 個肚full哂🤤👉🏻Suruga Bay Imperial IPA $588.5% 360ml 日本特色啤酒🙌 味道易入口 偏果香淡淡柚皮香味😍 勁好飲 想買番一打翻屋企🥰 女士都可以試下架🤪自私評分:🟡🟡🟡🟡🟡自私評論:咁岩行開書展就係附近覓食,估唔到食左間幾好食既特色東京撈麵✨ 店鋪裡面佈滿哂勁有風格既書法 作品出自於(aka MAMI)❤️ 佢成為左我私心極推餐廳🥰
👉🏻正宗全料東京撈麵 $99
👉🏻 柚子鹽味撈麵(冷)$79