大滾友火鍋 (美新大廈)

Big Boil's Club (美新大廈)
餐厅: 大滾友火鍋 (美新大廈)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
-呢排冻冻地 真系打多左好多边炉🍲去左大埔呢间特色火锅店 😝之前已经去过荃湾同元朗店觉得几好味 又再番来食 虽然唔同店🤪成个皇宫内部咁布置 连啲灯都好有特色咖✅排骨山浓汤锅 $318相机食先既期间限定特色汤底 好有排场🤤酸酸maymay 辣辣地有阵泰式风味👅排骨都有好多旧 炆得好腍 食完都3,4成饱🤣下次绝对可以再encore🩷✅大滚友牛肉拼盘 (S) $428拼盘有7款唔同部位😋整体上都唔错(顶级安格斯牛小排、本地手切牛颈脊、澳洲和牛金钱展、美国顶级雪花肥牛、牛黄喉、牛肉粒、牛舌花)个人觉得牛小排最正 牛柳粒都几腍 ✅伊比利亚橡果猪 $228脂肪分布非常平均 质感嫩滑 肉味比较出好似比起牛肉更为突出😋✅大滚友杂菜拼盘 $118杂菜拼盘内嘅款式同份量都几多 同时亦好新鲜🤤生菜、油麦菜、娃娃菜、番茄、窝荀、黑木耳、粟米、莲藕、淮山✅三重芝士腐乳牛丸 /4粒 $72咬开牛丸入面满满芝士味 🧀腐乳味就唔算好浓牛丸色泽鲜红 新鲜手打牛味重🤤✅即炸黄金响铃 $88即叫即炸 🤩香喷喷热辣辣咸蛋黄包裹住脆卜卜既腐皮唔洗点汤都食得 记得趁热食✅自家制足料竹蔗茅根 $78冻冰冰 甜甜的 用来解腻一流 😎
呢排冻冻地 真系打多左好多边炉🍲

👅排骨都有好多旧 炆得好腍 食完都3,4成饱🤣
下次绝对可以再encore🩷

✅大滚友牛肉拼盘 (S) $428
拼盘有7款唔同部位😋整体上都唔错
(顶级安格斯牛小排、本地手切牛颈脊、澳洲和牛金钱展、
美国顶级雪花肥牛、牛黄喉、牛肉粒、牛舌花)
个人觉得牛小排最正 牛柳粒都几腍
✅伊比利亚橡果猪 $228
脂肪分布非常平均 质感嫩滑 肉味比较出
好似比起牛肉更为突出😋

✅大滚友杂菜拼盘 $118
杂菜拼盘内嘅款式同份量都几多 同时亦好新鲜🤤
生菜、油麦菜、娃娃菜、番茄、窝荀、黑木耳、粟米、莲藕、淮山
✅三重芝士腐乳牛丸 /4粒 $72
咬开牛丸入面满满芝士味 🧀腐乳味就唔算好浓