2023-06-06
🥰早排同朋友仔食咗一間又啱打卡又好食嘅餐廳想介紹俾大家,😛佢哋嘅menu嘢食都幾特別,無論係甜品定係鹹食我哋都好鍾意,環境又坐得好舒服,💕超級推薦大家可以試吓。.🐷自選便當 👅9/10🍳我哋揀咗明太子日式蛋卷、蜜糖紫薯配蒟蒻、🐣手打雞肉餅配牛油香蒜日式菇汁同埋🙈慢煮紅酒牛肋條。🥚明太子日式蛋卷入面有好多明太子醬,鹹鹹香香配埋生熟程度啱啱好嘅雞蛋超正。💕另外雞肉餅同埋牛肋條都非常入味,🙌🏻兩款都超級送飯,🤣完全加唔到鍾意邊個多啲。.🐷 芝士煙肉脆脆 Croffe 配雜莓醬 👅9.5/10😋呢個都係超級推薦嘅item,🥓甜品配煙肉呢個組合味道一啲都唔會奇怪,反而上面嘅煙肉脆卜卜鹹香味好香,🧀配埋芝士同甜甜地嘅雪糕非常之夾。👍🏻Crofee 做到外脆內軟嘅感覺,亦都好香牛油味。.🐷 果汁洛神花梳打 👅8/10✨超級啱打卡嘅嘢飲,💕梳打做咗漸變色,味道係酸酸甜甜咁樣,🫶🏻唔會覺得太甜感覺非常之fresh。.📍 Couch Club (銅鑼灣)銅鑼灣謝斐道535號Tower 535 3樓302號
🐷自選便當 👅9/10
🐷 芝士煙肉脆脆 Croffe 配雜莓醬 👅9.5/10
🐷 果汁洛神花梳打 👅8/10
📍 Couch Club (銅鑼灣)
銅鑼灣謝斐道535號Tower 535 3樓302號