2023-07-14
環境舒服乾淨,價錢合理,所以有時諗唔到食乜,佢都係我頭幾位嘅選擇😙🦪廣島蠔椪醋蛋包飯一睇到椪醋仲以為係酸酸地😂點知原來係比較似🧀芝士汁🤣🤣芝士汁用火槍燒過,帶少少焦香~🦪廣島蠔飽滿唔腥~呢個會比較飽肚,建議多啲人share😆🍝炸軟殼蟹扁意粉一上枱已經好吸引,🦀軟殼蟹好大隻,炸得夠身,好脆但蟹身依然可以keep到水份👍🏼扁意粉係🍅蕃茄口味,加入咗冬菇,相對上比較light~酸酸地都比較開胃😋🐥 南蠻炸雞已經成為我必點嘅菜式,外皮甜甜脆脆,入面又保持到嫩滑嘅肉質😍😍🍮極.日式布甸船布甸口感綿密幼滑,蛋香味✅; Lotus 🍰芝士餅🧀芝士味好香濃,夾住兩層lotus 餅碎,唔會過甜👍🏼建議多啲人share (2-4人)因為份量好足😳🍵抹茶麻薯沙冰抹茶味濃郁,仲加入creamy嘅抹茶雪糕同埋軟糯嘅麻薯,幸福感滿滿💯💯💯🍇巨峰提子梳打好夠氣而且十分清新,入面仲有兩粒好甜嘅青提子😚推介指數: ⚡️⚡️⚡️⚡️餐廳環境:⚡️⚡️⚡️⚡️服務態度:⚡️⚡️⚡️⚡️再訪:Yes
🦪廣島蠔椪醋蛋包飯
🍝炸軟殼蟹扁意粉
🐥 南蠻炸雞
🍮極.日式布甸船
🍵抹茶麻薯沙冰
🍇巨峰提子梳打
好夠氣而且十分清新,入面仲有兩粒好甜嘅青提子😚
推介指數: ⚡️⚡️⚡️⚡️
餐廳環境:⚡️⚡️⚡️⚡️