2025-08-19
之前試過旺角分店,今次嚟到銅鑼灣分店一樣環境舒服,見到佢有「極上午市割烹」lunch都有六折🪄蒲燒鰻魚厚切玉子丼平時食都係白飯底,今次餐廳竟然有炒飯底,飯底好焦香粒粒飯都沾滿醬汁,顯得餐廳喺細緻位都好有心思,而鰻魚份量好多,蒲燒完之後食香味俱全,玉子果厚切大嚿,份量真係好足,性價比好高🪄申子三式井三式有海膽、拖羅蓉、三文魚籽,賣相色彩繽紛好開胃,拖羅蓉同埋三文魚籽嘅份量多,每一啖有濃濃鮮味,呢個價錢同食物質素合理全部定食都有三款前菜,豆腐、玉子燒,同埋汁煮牛舌角(定期轉變),我仲追加咗一個清酒🍶🇯🇵🪄申子居酒屋(銅鑼灣)銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心9樓@shinkohk#addifoodie #addifoodie銅鑼灣#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去處 #週末好去處 #goodfood #周圍食#foodie #foodiehk #foodiehkgirl #申子居酒屋#hkfoodblogger #hkfoodie #香港美食#A4和牛 #銅鑼灣美食
🪄蒲燒鰻魚厚切玉子丼
🪄申子三式井
🪄申子居酒屋(銅鑼灣)
銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心9樓
@shinkohk