位于铜锣湾嘅Layback Cafe & Bar,系一间休闲舒适Cafe酒吧🍹装潢简约,有好多可爱摆设、复古唱片💿餐厅有pizza、burger、意粉、沙律、小食等🤩款式特别,比客人优雅嘅Fusion 感觉🥰🦀生拆蟹粉拌北京拉面铺咗满满嘅蟹粉,加上蟹膏、蟹肉同蟹子🦀再付上一碗蟹粉,每一啖都系蟹嘅味道🦀劲足料👍🏻拉面质感弹滑😝店员仲会喺上面喷上女儿红,淡淡酒香味,可以提升鲜味,非常特别😆🦐大澳虎虾干配北海道帆立贝龙虾汁意大利饭北海道帆立贝鲜甜弹牙😝龙虾汁味道浓郁🦞意大利饭creamy质感🍚大澳虎虾干蒸煮后会散发浓浓鲜虾香味🦐肉质爽口弹牙,可以食到海鲜原有嘅风味😛🍟明太子薯条香脆可口嘅薯条🍟明太子味道浓郁鲜美,唔会好辣😛明太子酱上面仲会有蟹子、芝麻、紫菜碎,口感丰富😝🍰开心果巴斯克芝士蛋糕香醇嘅巴斯克蛋糕散发开心果嘅坚果风味😛蛋糕撒上粒粒开心果仁碎,好有口感😚巴斯克芝士蛋糕口感软滑,开心果味道浓郁🥰饮品方面叫咗沙冰Sigature Deluxe Chocolate w/Oreo / Strawberry🍫🍓浓郁朱古力味再有阵阵士多啤梨及Oreo 味😛同埋日本蜜桃梳打🍑香甜清新蜜桃味🫶🏻

🦀生拆蟹粉拌北京拉面

🦐大澳虎虾干配北海道帆立贝龙虾汁意大利饭