( ͡° ͜ʖ ͡°) 申子居酒屋 [ @shinkohk ]——日本嘢——❝ 銅鑼灣人氣居酒屋必點海膽和牛燒 ❞✿ 和牛壽司訂座送嘅和牛壽司 每人一件火灸和牛半生熟 油脂分布平均放上少許岩鹽 食落好香口 口感佳✿ 螢光魷魚沖漬 $62朋友最愛嘅螢光魷魚作為前菜好合適 開胃又好食~✿ 極上蟹膏蟹肉燉飯 $288大量新鮮蟹膏蟹肉蟹籽舖面再撈伴飯感覺好奢侈 每一啖都滿滿蟹味 口感勁豐富完全滿足到我哩個蟹控!✿ 申子海膽和牛燒 $378必試哩個人氣和牛燒!用上日本A4和牛 店員會晌你面前火灸細心地平均每層疊燒 再夾埋蛋黃米飯最後加埋海膽舖面 簡直係畫龍點睛睇到流哂口水 岩哂打卡~和牛油脂香氣四溢 肉質軟腍 夾埋蛋漿飯 真係好正!✿ 軟芝士黑豚卷/串 $48芝士控話你知 哩個真係好好味😋黑豚肉包住軟芝士燒 芝士夾心帶點煙韌 好香口 食完重想encore多串!🤤╰☆* 推介指數:🌕🌕🌕🌖🌑🤤跟我搵食~請follow: @when_she_bites✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿#銅鑼灣美食 #銅鑼灣黃店 #銅鑼灣好去處 #香港美食 #吃貨 #吃貨女孩
——日本嘢——

火灸和牛半生熟 油脂分布平均
放上少許岩鹽 食落好香口 口感佳

✿ 螢光魷魚沖漬 $62
朋友最愛嘅螢光魷魚
作為前菜好合適 開胃又好食~

✿ 極上蟹膏蟹肉燉飯 $288
大量新鮮蟹膏蟹肉蟹籽舖面再撈伴飯
感覺好奢侈 每一啖都滿滿蟹味 口感勁豐富
完全滿足到我哩個蟹控!

✿ 申子海膽和牛燒 $378
必試哩個人氣和牛燒!
用上日本A4和牛 店員會晌你面前火灸
細心地平均每層疊燒 再夾埋蛋黃米飯
最後加埋海膽舖面 簡直係畫龍點睛
睇到流哂口水 岩哂打卡~
和牛油脂香氣四溢 肉質軟腍
夾埋蛋漿飯 真係好正!

✿ 軟芝士黑豚卷/串 $48
芝士控話你知 哩個真係好好味😋
黑豚肉包住軟芝士燒 芝士夾心帶點煙韌
好香口 食完重想encore多串!🤤

╰☆* 推介指數:🌕🌕🌕🌖🌑

#銅鑼灣美食 #銅鑼灣黃店 #銅鑼灣好去處 #香港美食
#吃貨 #吃貨女孩 #吃貨日常 #相機食先 #whenshebiteshk
#cwbdinner #cwbfood #cwbeat #cwbdrink
#hkfood #hkdinning #hkfoodie #hongkongfood #hongkongfoodie
#instafood #getinmybelly #eatinhk #foodwanderer
#happyhour #happyhourhk #draughtbeer #beerhk