2019-07-25
酒吧街入面其實都有唔少餐廳,不過多數都係食西餐,同埋環境比較暗嘅浪漫餐廳。之前試過一次呢一間清新既Cafe,記得唔單止環境好,而且食物質素都好高,所以今晚就嚟食多次啦。我哋首先叫咗呢個BBQ雞翼,朋友唔係太食得辣,不過呢個雞翼嘅辣味佢都接受到,而且讚不絕口添。呢度有一個好值得讚嘅地方,就係每張枱都有擺低一支水,口就唔使成日麻煩侍應針水,啱晒坐低傾計,傾到口干果陣可以飲啦。呢個安格斯肉眼扒賣相已經夠哂靚,而且份量超級大,差唔多大過我個頭啊。我哋叫咗個五成熟,煮嘅時間啱啱好,而且牛味好夠,唔使點佢個蘑菇汁已經好好味啦。最後梗係要食甜品啦,呢個朱古力蛋糕唔會太甜,但朱古力味好濃,啱晒鍾意食朱古力嘅人啦,女仔一定會鍾意。呢間Cafe感覺好清新,好啱一大班朋友,特別係女仔嚟食飯傾計。而且食物質素又高,唔怪得次次經過都咁多客啦。