芝加哥串燒酒場 (明雲閣)

Chicago Bar And Restaurant (Ming Wan Court)
2023-07-09 27 浏览
屋企隻🐯👩🏼又大一歲緊係整返個流水宴啦呢間上次同朋友食過 都覺得可以再一戰🍢 咁岩見到OpenRice 有個優惠酒精飲品五折 所以決定再飲過再食過🍻約星期六真係可以飲得盡興啲!飲下飲下酒 就越飲越餓🐿🍃二訪串燒酒吧 食物質素一如既往既好 無令我失望 !推介燒海鮮類 高質🦞飲飽食醉 串燒酒吧真係一個好地方 平時去普通酒吧淨飲人頭閒閒地都$500芝士焗廣島蠔⭐️⭐️⭐️⭐️香蒜燒鮮鮑魚 ⭐️⭐️⭐️⭐️生蝦⭐️⭐️⭐️⭐️芝士黑松露大啡菇⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️一口和牛串⭐️⭐️⭐️⭐️培根年糕串⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️炭燒豬頸肉⭐️⭐️⭐️⭐️蒲燒鰻魚串⭐️⭐️⭐️⭐️炭燒牛扒⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️黑松露薯條⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️炸大八爪魚足⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Samuel Adams ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️海鮮類廣島蠔,鮑魚既醬汁同埋配料都好入蒜頭同埋辣椒嘅份量都岩岩好😋😋肉類一口和牛、炭燒牛扒、豬頸肉燒烤時間控制得唔錯,啲肉都唔會好老,有煙韌度黑松露大啡菇好食到我想問吓佢點整🤣🤣炸物黑松露薯條、炸大八爪魚足,送啤酒一流🥰🥰回頭率90%最緊要係啤酒半價🤑🤑食物質素都唔差
屋企隻🐯👩🏼又大一歲緊係整返個流水宴啦

肉類

黑松露大啡菇
好食到我想問吓佢點整🤣🤣

炸物
黑松露薯條、炸大八爪魚足,送啤酒一流🥰🥰

回頭率90%
最緊要係啤酒半價🤑🤑