2022-07-30
朋友知我中意米線,介紹我黎食,果然性價比高,唔怪得成晚都有人排隊同外賣!👉🏻蟲草花花膠雞米線 $68一場黎到,緊係想試下佢蟲草花花膠米線!聽講係招牌菜式,而且唔係咁多地方有!一試唔單止完全冇失望,而且仲好有驚喜呀!佢啲花膠都幾多,有成幾舊,啲雞又多!米線又滑,我好怕食到太硬嘅米線好難消化,成煲有火爐熱住上,幾熱幾熟自己話事,真係滿分之作!👉🏻薏米檸水 跟餐+$18難得有薏米檸水,好健康,順便可以消腫去濕,正!用左台式飲品杯,飲唔哂拎走都唔怕!👉🏻金磚豆腐$28整得好好味!忍唔住食完一件接住一件,好岩我口味!👉🏻咸菜胡椒豬肚米線 $38出去飲一碗新鮮嘅胡椒豬肚湯都要呢個價,而家仲要包米線!個湯絕對夠兩個人飲,一飲就知師傅功力!好鍾意奶白色湯底,刀工好,味道啱,材料夠,又處理得好乾淨,推!有兩格乾淨嘅獨立廁所,舖面唔大,不過軟座都好舒服!
👉🏻蟲草花花膠雞米線 $68
👉🏻薏米檸水 跟餐+$18
👉🏻金磚豆腐$28
整得好好味!忍唔住食完一件接住一件,好岩我口味!
👉🏻咸菜胡椒豬肚米線 $38
有兩格乾淨嘅獨立廁所,舖面唔大,不過軟座都好舒服!