2023-08-13
💁🏻♀💁🏻💁🏻♂️️💁🏿♀️💁🏿💁🏿♂️🏷 蟹仙海鮮私房.蒸氣石碢 (環海大廈) (尖沙咀)食海鮮最緊要新鮮生猛,店內既海鮮每日新鮮空運到港,仲見到有個大缸養住啲海鮮,保證鮮味💁🏻尊貴海鮮套餐 $4491️⃣ 台灣九孔鮑魚、加拿大野生大赤蝦🦐、大西洋野生青口、紐西蘭刀貝蚌、黃金翡翠螺🐚、韓國斧山珍珠蠔🦪珍珠蠔好重海水味😋😋鮑魚係經過處理先嚟蒸,所以可以一啖咬落去大西洋野生青口,第一次食咁重海水味嘅青口,感覺好神奇,亦有海水帶嚟嘅鹹鮮味其他海鮮都好鮮甜野生膏仔蟹🦀️太平洋饅頭蟹🦀刷新左我對蟹嘅認知,饅頭蟹好似石頭一樣勁搞嘢必食膏仔蟹,每一口都爆曬汁,蟹膏勁肥美❤️❤️❤️野生琵琶龍蝦🦞聽店主講,原來琵琶龍蝦比普通龍蝦更矜貴,因為佢地響石頭中間生長,所以每一隻都環用人手去捉💁🏻粥底 +30是否推薦↩️?✅ys, 店員招呼周到,每一味都幫我地煮埋同推介。加上食物新鮮同埋平時響街較少食到,慶祝聚會都好岩
🏷 蟹仙海鮮私房.蒸氣石碢 (環海大廈) (尖沙咀)
💁🏻尊貴海鮮套餐 $449
珍珠蠔好重海水味😋😋
鮑魚係經過處理先嚟蒸,所以可以一啖咬落去
其他海鮮都好鮮甜
野生膏仔蟹🦀️
太平洋饅頭蟹🦀
刷新左我對蟹嘅認知,饅頭蟹好似石頭一樣勁搞嘢
必食膏仔蟹,每一口都爆曬汁,蟹膏勁肥美❤️❤️❤️
野生琵琶龍蝦🦞
💁🏻粥底 +30