真係超級鍾意呢間藝術咖啡館!首先餐廳裝修非常靚,入面掛咗好多見當代潮流藝術家嘅作品,例如草間彌生、劉野、村上隆、kaws等等,個感覺就好似走咗入一間畫廊咁,除咗畫之外店舖入面仲有figure,潮流商品等等,未叫嘢食只係觀感上都已經非常滿足。講吓食物,同朋友兩個去食分別叫咗大蝦意粉,莎樂美腸薄餅,波隆那肉醬通心粉,以及兩杯print coffee。首先一上係份pizza,一放到上枱香味已經出晒嚟,呢隻味同我之前喺歐洲嘅正宗Pizza店聞嘅係一模一樣!Pizza十分脆口,芝士香濃,同啲腸好夾,覺得呢個係必試!大蝦意粉又係好出色,啲醬調得啱啱好,蕃茄味唔會太酸亦唔會太鹹,味道拿捏得好好,而且啲蝦係又新鮮又彈牙。最後個肉醬通心粉就正正常常冇乜特別。所以個人比較推薦Pizza同埋大蝦意粉。最後不得不提嘅係佢嗰杯咖啡,之前見到好多人po相都係揀咗村上隆同埋梵高嘅畫,當然我都唔執輸揀咗呢兩個。店員同我哋講其實可以自己揀任何相,甚至可以用自己啲相印上去杯咖啡度,不過始終覺得怪怪的xd當然佢哋本身都可能有啲範本,最後印出嚟個效果真係超級靚!望到完全係心心樣,唔捨得飲咗佢,所以影左勁耐相!杯嘢飲覺底可以揀

最後不得不提嘅係佢嗰杯咖啡,之前見到好多人po相都係揀咗村上隆同埋梵高嘅畫,當然我都唔執輸揀咗呢兩個。店員同我哋講其實可以自己揀任何相,甚至可以用自己啲相印上去杯咖啡度,不過始終覺得怪怪的xd當然佢哋本身都可能有啲範本,最後印出嚟個效果真係超級靚!望到完全係心心樣,唔捨得飲咗佢,所以影左勁耐相!杯嘢飲覺底可以揀咖啡或者朱古力,雖然70幾蚊一杯咖啡聽落有啲貴,但加埋啲圖案真係好鍾意,70幾蚊買到快樂,我又覺得好抵喎!haha