两个囡有口福啦🤤 一直都好想带佢地去食自助餐🤩 可以食好多好多甜品🍮同佢地钟意食既野🤭 今次为庆祝拍拖周年纪念日🥰🍾️ 一于再带两个囡去食位于铜锣湾既Mr Steak🩵Mr Steak位置好方便📍而且餐厅望到海景😍上年生日已经一行9人黎过庆祝啦🤭今年决定再黎食多次🤤因为真系太吸引啦❣️ 环境超级好💕 我地安排左坐卡位座🥰 超适合4人家庭同小朋友😘 两个囡一坐低就已经除好鞋仔等爸爸拎野比佢地食啦🤪当然爸爸都好识做😚仲拎埋白酒同妈咪庆祝一下周年记念日啦🍾️讲到拎野食💕最最最吸引既一家系海量既冰镇海鲜山🦞🦐长脚蟹, 开边龙虾🤩仲有即开生蚝🤭刺身都有5-6款选择❤️ 但最惊喜既系今次有妈咪最爱食既牛🐂😍日本和牛铁板烧牛肉🐂 劲正啊❤️ 用左上和牛肩部的位置, 肉质嫩滑🤤 咬落口有和牛既油脂香味~ 满足感劲高~ 超Yummy!! 仲有和牛寿喜烧🐂都劲正🤪 味道好浓好够味~上次黎已经食完再食❣️今次都食左两三转🤣另外一定要提到我地既星级推介⭐️⭐️酥皮海鲜汤⭐️酥皮好脆卜卜😍 个汤够晒热味道又浓郁🤤🤤 两个囡饮完一碗又一碗🙈 保守估计我地一齐饮左4碗以上🤭⭐️个人心意字句- 心太软⭐️最重要既一环就一定系写心意字句❤️

讲到拎野食💕

另外一定要提到我地既星级推介⭐️
⭐️酥皮海鲜汤⭐️

酥皮海鲜汤

⭐️个人心意字句- 心太软⭐️
最重要既一环就一定系写心意字句❤️ Mr steak提供左字同笔比大家写底想表达既心意😘师傅会按著大家既要求写系碟上面再加埋热辣辣出炉嘅心太软😍呢个真系无论生日, 庆祝周年纪念定想表达任何心意, 都记得一定要写返一张😍颜色又靓又好味😘 打卡值极高🤭 收到都一定好开心😀
心太软

食左好多甜品🍮之后, 临走前两个囡话一定要食雪糕🍦😂😂😂 Mr steak提供Häagen-Dazs及Movenpick多款口味既雪糕💕 两姊妹就叫爸爸抱佢地出去拣雪糕啦😆妹妹食完个样开心到呢😂

生日🎂仲有寿星同行免费优惠😍 好抵😆👇🏻星期日至四有4位或以上的成人同行👭
星期五六及公众假期6位或以上的成人同行👫并系生日月份惠顾🥰其中一位当月寿星就可以免费啦🆓🤩

酥皮海鲜汤
  • 心太软