自從唔係中環返工 已經好少黎lkf呢頭🤭反而轉左weekend 黎搵食!呢個weekend brunch 放題真係冇得彈💗 $598pp 任食海鮮 生蠔 牛排 羊架🤭 勢要食返本~我地首先攻陷海鮮🤪龍蝦🦞/長腳蟹🦀/生蠔🦪/螺🐚/ 麵包蟹🦀都好吸引!生蠔每次只可拎兩隻 想食多d可以行多兩轉~海鮮fresh到不得了✨🌟生蠔鮮甜有海水味🌊長腳蟹肉質彈牙🦞龍蝦又多肉 仲要送每個客人一隻汁煮鮑魚 (呢個冇得再加)🤭 真係好想再encore!!!另外叫得做steakhouse 梗係要食埋肉肉😘牛排竟然係和牛牛排🐮 肉質當然夠晒鮮嫩 真係唔食多兩件對唔住自己😆羊架同豬鞍又係半肥瘦 真係飽都要再食多碟!仲有好多款dishes/芝士/ parma ham之類🤭賣相梗係流晒口水 食落亦都好正!另外值得一提係有自製pasta 🍝可以向廚師落單要咩汁 忌廉/蕃茄汁二選一之後揀長通粉/ spaghetti再揀想要咩toppings尤乎多唔多人order 大約等15分鐘就有專人送去我張枱🤭 VIP感受✨夠多汁 又軟硬恰到好處 真係勁飽都要食埋!當然最後唔少得甜品 樣樣高質~我地仲叫埋free flow 飲品 (

自從唔係中環返工 已經好少黎lkf呢頭🤭
反而轉左weekend 黎搵食!
呢個weekend brunch 放題真係冇得彈💗
$598pp 任食海鮮 生蠔 牛排 羊架🤭 勢要食返本~

生蠔每次只可拎兩隻 想食多d可以行多兩轉~
海鮮fresh到不得了✨🌟
生蠔鮮甜有海水味🌊長腳蟹肉質彈牙🦞龍蝦又多肉

另外叫得做steakhouse 梗係要食埋肉肉😘
羊架同豬鞍又係半肥瘦 真係飽都要再食多碟!

另外值得一提係有自製pasta 🍝
可以向廚師落單要咩汁 忌廉/蕃茄汁二選一
之後揀長通粉/ spaghetti
再揀想要咩toppings
夠多汁 又軟硬恰到好處 真係勁飽都要食埋!

當然最後唔少得甜品 樣樣高質~

我地仲叫埋free flow 飲品 (+$108 pp) 可以飲non-alcoholic drinks 同fruit punch🍹
其實唔order drinks 侍應都好殷勤黎refill water~
不過我地黎振興經濟就叫埋🤭都飲足3-4杯 冇蝕底🤪
食完飽到晚餐都唔洗食 計返條數係非常之抵🤍