2024-02-22 24 浏览
🌿🌸今日我到長沙灣呢一間超有feel嘅波希米亞風打卡cafe,話真係好驚艷💕入到去有種置身於花海中嘅感覺🙌🏼🙌🏼💕💕🤍12小時慢煮甜酒燴手拆牛頰肉配酸種麵包🥖牛頰肉經過長時間慢煮,變得超級軟嫩,配埋甜酒嘅香甜口味,🤍再加上酸種麵包嘅酸味同軟綿口感🐮🍷🤍白酒百里香醉香牛油澳洲新鮮藍青口蒜香包新鮮藍青口經過白酒同百里香嘅烹調,散發出濃郁嘅香氣💛配埋蒜香包嘅脆口~正啊😋🌟💛珍寶軟殼蟹溫泉蛋芝士忌廉意大利麵軟殼蟹炸得金黃酥脆,配埋溫泉蛋同芝士忌廉嘅濃郁口感,充滿嘅鮮味同奶香,滿滿的芝士!!🌟🤍法式紅洒燴紐西蘭羊膝羊膝經過法式烹調,肉質鮮嫩,再加上紅洒醬汁嘅深厚口味,每帶有濃郁嘅肉香🩵🩵🩷🤎Thai Milk Tea帶有濃厚嘅茶香同甜味,令人感受到泰國嘅獨特風味❤️‍🔥Fresh Lime Mint Soda清新嘅檸檬薄荷汽水,酸爽的口感🍹🍋

🤍12小時慢煮甜酒燴手拆牛頰肉配酸種麵包🥖

🤍白酒百里香醉香牛油澳洲新鮮藍青口蒜香包

💛珍寶軟殼蟹溫泉蛋芝士忌廉意大利麵

🤍法式紅洒燴紐西蘭羊膝

🤎Thai Milk Tea
帶有濃厚嘅茶香同甜味,令人感受到泰國嘅獨特風味
❤️‍🔥Fresh Lime Mint Soda
清新嘅檸檬薄荷汽水,酸爽的口感🍹🍋