🅻🅰︎ 🆅🅰︎🅲🅷🅴🇫🇷本身見black sheep有得book🥺但係夾唔啱時間所以就決定walk in試試🤩星期六晚等咗半個鐘左右😌餐廳好有feel好啱couple拍拖撐枱腳咁🤍仲有蠟燭🕯️好浪漫🌹﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎/𝑆𝑡𝑒𝑎𝑘 𝑀𝑒𝑛𝑢 $𝟹𝟷𝟾+𝟷𝟶%/𝐺𝑟𝑒𝑒𝑛 𝑆𝑎𝑙𝑎𝑑 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝑊𝑎𝑙𝑛𝑢𝑡𝑠🥗𝐵𝑟𝑒𝑎𝑑法包微微烘起 好軟熟而包邊好煙韌🍞搽埋無鹽牛油🧈好正~沙律嘅醋偏酸 多肉妹覺得幾開胃 有埋walnut幾有咬口🌰整體就不過不失嘅前菜啦🥰14𝑂𝑧 𝑈𝑆𝐷𝐴 𝑃𝑟𝑖𝑚𝑒 𝑆𝑡𝑒𝑎𝑘 今次揀咗medium嘅熟度🐮多肉妹覺得啱啱好 粉嫩又唔會有血水同難咬嘅筋🥰牛味好重 肉質軟稔好好食🥩special house sauce嘅味道似蘑菇忌廉芥末醬🍄可以解牛扒嘅膩 最貼心嘅係店員會擺小蠟燭🕯️熱住牛扒保溫🔥但係要小心 中間嗰幾舊放得耐會好易變全熟😂𝐹𝑟𝑒𝑛𝑐ℎ 𝐹𝑟𝑖𝑒𝑠有無限refill嘅薯條🍟啱晒口痕嘅我地🤤staff好好 keep住行過會問洗唔洗加🤩薯條係幼身 炸得好脆 有比茄汁同芥辣一齊食🥫多肉妹推薦用牛扒醬總括嚟講呢度最主要係食個氣氛💕食物質素就有少少overrated
🅻🅰︎ 🆅🅰︎🅲🅷🅴
﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
/𝑆𝑡𝑒𝑎𝑘 𝑀𝑒𝑛𝑢 $𝟹𝟷𝟾+𝟷𝟶%/

14𝑂𝑧 𝑈𝑆𝐷𝐴 𝑃𝑟𝑖𝑚𝑒 𝑆𝑡𝑒𝑎𝑘

𝐹𝑟𝑒𝑛𝑐ℎ 𝐹𝑟𝑖𝑒𝑠

總括嚟講呢度最主要係食個氣氛💕食物質素就有少少overrated🥲份量再多啲會滿足啲😌
﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
🌟整體評分 (滿分: ♡♡♡♡♡)
味道: ♡♡♡♡
環境打卡: ♡♡♡♡♡