首先係因為見到OpenRice評價幾高諗住試吓,入到去發現一個人都冇,包哂全場,都心知不妙,只係都冇諗過咁伏。一嚟就介紹呢個set, 話好抵食,話$888 per person,二人起(見圖),覺得都幾吸引,於是叫咗二人份量啦,點知嚟到係得餐牌顯示嘅一人份量,於是問侍應係咪嚟少咗,跟住佢答餐牌上所顯示嘅已經係二人份量,我當堂嚇一跳,然後得啖笑。或者係我孤陋寡聞,原來啲餐牌要咁理解,但佢呢個質素同份量,對比佢呢個價錢都真係好對唔住顧客,我用呢個價錢去高質燒肉店食都唔會唔飽。我包到場都係可以解釋得到,難怪冇客人上門。燒肉質素好一般,俾呢個價錢你去Donki Donki買高級燒肉都可以食到痾油。如果想試呢一間,建議大家慎重考慮。 相信都係俾錢搵打手催谷好評,大家睇相應該可以理解。

2022-06-09