2022-12-24 94 浏览
呢間最近係荃新天地新開 見有tiramisu就即刻想去試下😋 平日夜晚去到唔算多人 冇book位都直入 睇黎呢個商場都幾靜🙈慢煮美國牛小排沙律 💰128牛小排有4-5件 油脂分布平均 一入口好林好重牛味幾好食😋 仲有小小炸蒜好香口~ 沙律有隻溫泉蛋撈埋一齊食 啲菜都好新鮮冇苦味 食完覺得好fresh✨溫泉蛋墨西哥辣肉醬扭紋通粉 配荷蘭鬆餅💰88可能我本身麻麻哋荷蘭鬆餅 所以覺得呢一個好難食😂 其實我都好少覺得一樣嘢難食… 但係佢個肉醬真係一啲層次都冇 似係平時超市買一罐罐即食個種 就算撈埋隻溫泉蛋都唔會加分🙊 另外荷蘭鬆餅雖然好重蛋味但好乾.. 冇咩事都係食返沙律穩陣😂Dirty Tiramisu💰58呢個甜品就還好啦 咖啡味濃唔算太甜 但就唔覺有酒香 試一次就夠了😅老實講荃灣有好多餐廳選擇 冇咩事都唔會再揀呢間🙈

慢煮美國牛小排沙律 💰128

溫泉蛋墨西哥辣肉醬扭紋通粉 配荷蘭鬆餅💰88