2024-05-15 57 浏览
带住条鱼🐠揾食之得闲饮茶《鋿晶馆》,位于荃湾沙咀道地舖,去食嘢最唔想遇到就系啲大大声以为你欠咗佢嘅店员姨姨,但系《鋿晶馆》入边嘅店员姨姨好亲民㖞,感觉良好🐠芝士虾春卷薄薄的春卷皮配搭鲜虾同芝士的馅料,味道特别,不会太油腻,小朋友一定好钟意。特色味道!🐠咱家秘制叉烧包估你唔到!热辣辣嘅叉烧包仲会流馅添!而且包皮松软。一试难忘!🐠好姐潮州蒸粉果晶莹剔透烟靭口感嘅粉果皮,包住炒香咗嘅虾米、韭菜、沙葛,加埋潮州辣椒油,出色潮州点心。赞好!🐠月半湾晶莹鲜虾饺(2只)大大只虾包在玲珑透明嘅虾饺皮,食得出纯鲜虾嘅味道。用心之作!🐠黑松露北菇烧卖(2只)美味新鲜猪肉配搭北菇,爽口弹牙,烧卖上面嘅黑松露作为点缀,令到粒烧卖更加高层次。必食!

🐠芝士虾春卷

🐠咱家秘制叉烧包

🐠好姐潮州蒸粉果

🐠月半湾晶莹鲜虾饺(2只)

🐠黑松露北菇烧卖(2只)