2022-08-17 140 浏览
這間餐廳裝修帶一點奢華風,主打新派日本菜😍😍價格中上,勝在坐得舒服,可以選擇坐壽司吧枱,望住師傅扼壽司添!🤩Spinach普通嘅菠菜都比佢整到咁靚😂😂真係佩服,配埋芝麻醬,加上花生粒,平凡的菠菜變得不平凡。😍🤩Avocado Puff面頭有牛油果,入面有壽司飯,出面係炸皮,口感特別😀🤩Hamachi魚味香濃,醬汁同蘿蔔絲的配搭,增添滋味❣️🤩Wagyu和牛味濃,日本小清椒小小辣,但唔嗆喉😛🤩Sashimi刺身有我至愛的油甘魚同呑拿魚,好新鮮好正🥹🤩Sushi細細粒壽司飯唔會太飽,幾款都好食😋🤩Barramundi平時食鱸魚都係酸菜魚,原來就咁煎都可以帶出到佢原本嘅鮮味😛😛🤩Mizuna Salad係我好飽之際,上左個沙律,等我可以refresh下☺️Lamb Chops羊扒肉質軟腍,好香羊味但唔會膻。Akitakomachi飯素加飯焦,絕對唔會食普通白飯咁普通😙Black Sesame Crème Brûlée超靚presentation!!! 芝麻脆餅同焦糖雪糕好夾加好香,下面仲有黑芝麻布甸,勁想再食🥳🥳

🤩Spinach

🤩Avocado Puff
面頭有牛油果,入面有壽司飯,出面係炸皮,口感特別😀

🤩Hamachi
魚味香濃,醬汁同蘿蔔絲的配搭,增添滋味❣️

🤩Wagyu
和牛味濃,日本小清椒小小辣,但唔嗆喉😛

🤩Sashimi
刺身有我至愛的油甘魚同呑拿魚,好新鮮好正🥹

🤩Sushi
細細粒壽司飯唔會太飽,幾款都好食😋

🤩Barramundi

🤩Mizuna Salad
係我好飽之際,上左個沙律,等我可以refresh下☺️

Lamb Chops
羊扒肉質軟腍,好香羊味但唔會膻。

Akitakomachi
飯素加飯焦,絕對唔會食普通白飯咁普通😙

Black Sesame Crème Brûlée