2016-03-11 168 浏览
天氣不似預期,但要走...吖Ben就嚟要去英國啦,真係好唔捨得吖~~我地一齊經過咗咁多風風雨雨,點知到最後都系要分開,更多嘅系無奈囖。希望佢去英國之前仲可以同我喺呢度留翻些少屬於佢同我兩個人之間嘅memory。我地系10點半入座嘅,等位都唔算好耐,好好彩!瑤柱粥竟然都係要自己現煲嘎!!好特別,呢度會俾你米同埋其他食材,然後你就可以自己動手,自己煲粥啦~~最衰就系等嘅時間有啲長,好肚餓吖 ~!~除咗火鍋套餐之外,另外想加其他海鮮嘅話就要自己另外加錢啦。個雞湯味道好好,湯底有非常濃郁嘅雞味,每一盅湯入面仲有一隻好大嘅雞腳~~雖然我唔鐘意食雞腳,不過齋飲個湯,都覺得好抵食!我最鐘意呢度嘅原因,系因為呢度嘅啤酒可以任飲!花甲,熟得比較快,而且一份嘅份量比較多,味道好鮮甜,好有海鮮味!!而且啲肉入面好少沙,好乾淨!
我地系10點半入座嘅,等位都唔算好耐,好好彩!
除咗火鍋套餐之外,另外想加其他海鮮嘅話就要自己另外加錢啦。
我最鐘意呢度嘅原因,系因為呢度嘅啤酒可以任飲!
2016-02-29