2020-10-23
前陣子我朋友已經推介我嚟食,話我呢個芝士控一定會瘋狂🤣聞名不如見面!除咗普通火鍋湯底,佢哋嘅招牌雞煲有麻辣同黃金芝士揀,唔洗講我一定係揀芝士🤤其實佢仲有幾間分店,呢間好似有live Band,但我重點係想食芝士雞煲🤩揀觀塘純粹係因為就腳xd一開始店員會比醬料自己添,之後就會收走,我哋就可以決定要咩煲OR湯底🍲我就唔使諗一定係芝士雞煲🥰本身怕太膩,點知佢隻芝士超香勁好食,真係超級無敵鍾意❤️好後悔揀普通份量芝士,下次一定揀激量😻2-3人份量超足料,雞件大大件,肉質又鮮嫩,性價比超高!完全低估左個雞煲份量,仲點咗小份肥牛、白鱔片、哈哈蝦中寶🍤食到超飽🤣但食物質素都真係好新鮮尤其哈哈蝦中寶,內藏勁多隻蝦,仲有原隻蝦仁!食到一半店員會幫手加湯,可以揀清湯OR芝士湯,雖然好邪惡,但芝士湯真係好正🧀芝士味又昇華一級,芝士控沒有不試的理由🤩呢餐真係食到好滿足🥰🥳
食到超飽🤣但食物質素都真係好新鮮
尤其哈哈蝦中寶,內藏勁多隻蝦,仲有原隻蝦仁!
呢餐真係食到好滿足🥰🥳