2022-06-12
#HamiHarmony 💛今次講嘅係位於太子酒吧街嘅黃店Cafe💕Hami Harmony🌷🌷店舖提供唔同嘅食物 一定有一款啱你哋☺️☺️而店舖裝修俾人感覺好舒服 坐得好舒適 大家可以嚟懲罰下佢💛💛小食拼盤 $138💰(7.5/10)小食拼盤有芝士條🧀BBQ雞翼🐥甜薯條🍟同埋芝士蔥餅🫓打卡賣相一流 ✨✨全部都係即叫即製 所以熱辣辣🔥🔥芝士條做到完美拉絲效果 邪惡感爆棚💥💥而甜薯條炸得好香脆 點埋個醬汁點嚟食 層次感提升佐🤤🤤而BBQ雞翼好入味💗💗芝士蔥餅中間夾佐芝士 烘得好脆 點醬食世一🙈🙈建議大家要趁熱食阿✨✨北海道軟殼蟹配黑松露意大利粉 $128💰 (7.5/10)軟殼蟹好大隻😍😍仲要係熱辣辣 脆卜卜🥰🥰而黑松露意大利粉就黑松露味幾香 意粉份量啱啱好🥳🥳配料仲有野菌 撈埋食口感幾好💕💕建議黑松露味可以再多少少🤏🏻🙈煙三文魚飛魚子意大利飯 $128💰(7 /10)呢一款意大利飯軟硬適中 唔會過硬😚😚而飯入面仲落佐飛魚子 令口感增加佐😋😋而煙三文魚擺成一個花嘅形狀係意大利飯上面 賣相一流🌷🌷煙三文魚嘅咸香同油份 令成個意大利飯層次感提升佐 配埋黃瓜 青瓜🥒味道啱啱好✨✨粉紅石榴香檸檬梳打
#HamiHarmony 💛
小食拼盤 $138💰(7.5/10)
北海道軟殼蟹配黑松露意大利粉 $128💰 (7.5/10)
煙三文魚飛魚子意大利飯 $128💰(7 /10)
粉紅石榴香檸檬梳打 $43💰 (7.5/10)
呢款好特別😚😚係粉紅石榴 飲落去酸酸甜甜咁 好解渴‼️‼️
鮮果士多啤梨檸檬薄荷梳打 $48💰 (7.5/10)
好香檸檬味 解渴一流🤤🤤
睇到呢度 快啲約埋朋友一齊去‼️‼️
推薦指數🌟 7.5 / 10 🌟
💛#巨B食黃店
📍#巨B覓食旺角 #巨B覓食太子
Hami Harmony (太子)
⚜️太子西洋菜北街161號地下A舖
⏱星期一至日 1200-2200