2012-09-05 148 浏览
3人行自助餐, 是個快樂的晚上。坐得幾舒服, 佈局有點”house”的感覺, 是無basement單層的bungalow感覺。 差個fireplace就有聖誕老人係煙通sir落尼送禮物比你。座位非常寬躺, 食食下差D奮著覺。 侍應生態度親切, 會同你打下牙較, 幾搞鬼。食物, 比一般酒店品質高一點, 海鮮樣樣齊: 蝦蟹爽甜, 質量明顯比其他酒店優勝, 蜆彈牙無沙, 海鮮都並非提供足夠就算, 是很用心挑選的成果。甜品部有驚喜, 他們看來很重視甜品似的, 個area都幾大, 好整齊好乾淨, 還特別添置一部froyo機, 不過味道選擇欠奉, 得一種味非常失望。 總之甜品樣樣小小非常別致有心思, 4.5分的自助享受。唯一的問題是幾搞笑, 甜品既匙羹收到埋一埋, 用個籃裝住細到不得了, 問左waiter自己都穩唔倒, 搞笑。香格里拉絕對適合好耐無見既好朋友聚會, 而今次正好就是好久不見既同學仔。 值得推薦的好地方。
3人行自助餐, 是個快樂的晚上。
座位非常寬躺, 食食下差D奮著覺。
侍應生態度親切, 會同你打下牙較, 幾搞鬼。
生猛海鮮, 胃口大添
甜品款式多, 生果一蘿蘿