2017-10-24
星期日同銀細路行過呢間野見到餐牌好似幾正,諗住入去試下我地叫左兩個set、呢個就係個餐湯同頭盤沙律,我就先試左個湯,今次飲個個係雜菌忌廉湯,覺得味道不錯,味道好鮮甜濃郁,一d都唔流好正! 沙律d蔬菜好新鮮!黑松露雜菌飯,一上台就好有已有一陣香味,真係急不及待就想食,飯好有口感加上黑松露的味道,值得一試。之後我既set餐叫左香脆豬手,豬手一上台就嚇緊我,見到好大份,豬手的表皮很鬆脆,成件豬手都好軟硬適中,再配合埋d汁,天衣無縫。醬汁另外仲有芥末同埋茄汁之後我叫左個玫瑰花茶,因為店家會給你一個小蠟燭將花茶保溫,呢個行為真係好甜心,同埋飲落玫瑰茶都幾清新。甜品係綠茶紅豆糕,雖然我唔係好鐘意食甜品,但如果唔係好鐘意食甜品既人都可以試一試。