2006-12-27 6 浏览
同朋友4個人見Essence既Buffet咁平, 所以12月25號老遠走入去食聖誕大餐......o野食方面都唔算過份多選擇, 不過以HKD248/person + 10% o黎講都叫唔錯, 因為佢既海鮮好新鮮(特別係蠔), 而且不斷供應, 所以長食長有。熱葷方面反而好少選擇, 不過甜品就反而好多選擇, 亦都好好味。至於服務方面, 就OK既, 除o左係門口做reception既RANIE小姐, 黑口黑面, 人地問多兩句都好似得罪o左佢咁, 打電話去book位既時候, 又無禮貌仲要好似欠o左佢咁, 問佢幾時可以confirm收到錢, 可以好無禮貌咁答:唔知!!!我都係唔知先問既o者......佢咁既態度, 一定唔會有人想再幫襯佢地o羅!!!!!!!!!!