2019-03-04 1689 浏览
Hugo’s係好多年歷史既老牌西餐廳,入面裝飾係好優雅既格調,好傳統既歐陸西餐廳。今次黎食lunch set,有7款main course揀。頭盤方面,侍應會推架高級餐車出黎比你揀想要咩,架餐車好吸晴,好靚好高級,好似話係殿堂級品牌Christofle的兩輛六十年代餐車。車入面放左10幾款頭盤,比你自己揀,侍應生就會夾落碟比你。餐包有一盤放枱面,有蒜蓉包,熱辣辣既,好好食。到主菜。我覺得我個主菜好少,得兩舊仔再加塊炸肉餅, 食完都唔夠飽。甜品又係會推架餐車出黎,所有甜品,水果,朱古力,macaoon 就會係你面前,你就可以揀。 甜品我揀左芒果拿破崙 榛子蛋糕 朱古力蛋糕,個人覺得朱古力最好味,水果有芒果,士多啤梨,菠蘿,蜜瓜,哈蜜瓜,芒果好甜餐飲叫左咖啡,咖啡碟會伴上兩塊蝴蝶酥架,驚喜既餐廳係高級路線,好岩情侶夫妻生日或者週年紀念食。

餐飲叫左咖啡,咖啡碟會伴上兩塊蝴蝶酥架,驚喜既

餐廳係高級路線,好岩情侶夫妻生日或者週年紀念食。