2022-11-24
之前食過呢間炸雞之後就一直心心念念,一直都好想食炸雞🍗都有試過其他幾間,但都係唔夠呢間老字號好味🐥所以都係下定決心去食番次😝。🐒蒸蛋湯💰$68前菜嗌左個蒸蛋暖暖胃,上菜既時候啲蛋都仲係Blu blu緊🔥所以食落係好熱好熱,入面無啲好花巧既野,有家既感覺🏠。🐒蜂蜜大蒜炸雞(半隻)💰$113🐒甜辣炸雞(半隻)💰$98好欣賞呢到係可以半半🐥岩哂一大半人黎食,嗌多幾款都仲得👍🏼而呢到既炸雞醬汁係真係包裹仲成件雞🍯今次嗌左有骨,因為會滑啲同拎住食有風味啲🐓份量方面都好足,真係砌得翻半隻雞出嚟😝。🐒牛膝骨湯💰$178最後有個牛膝骨湯解一解膩真係一個好明確選擇😂同埋好似其他地方都少見有牛膝骨湯呢個option🐮原來牛膝骨口感食落係煙煙韌韌,感覺補充左唔少骨膠原😆。店舖仲有唔少霓虹燈,同燈字,keep住播韓文歌好有氣氛🍭我地仲咁岩目睹佢熄燈一刻
🐒蒸蛋湯💰$68
🐒蜂蜜大蒜炸雞(半隻)💰$113