喺九龍灣畀我發現到一間美食天堂古香雞,重新燃起我吃雞的慾望。近年由於禽流感,影響了雞的供應和質量,⼗分可惜,⼤家吃雞都慨歎,今不如昔! 一定要食嘅品質保證嘅! 今次午餐試咗故鄉雞飯盒,45蚊就食到。燉湯加飯盒特惠套餐係68蚊>'<用高湯反覆交替浸語令到古香雞唔單止雞皮爽滑 更加令雞味濃郁,香味撲⿐,食落去幾時候,雞肉的口感非常嫩滑, 真係令人食唔停。配菜有醃漬蘿蔔同埋油菜,呢個價錢都算唔話得。是日靚湯係鲜甜滋潤真材實料的椰皇燉湯,每天我們供應⼀款, 唔會日日都係同一款, 天天更换,都係值得讚嘅地方 ! 椰皇蓮⼦⽟⽵燉瘦⾁飲落去好清甜, 椰子味道濃郁,還有百合、海底椰、和大量瘦肉,非常足料的燉湯。得佢得㗎喇 紅參加68蚊當日仲帶咗隻雞返屋企,比屋企人做餸,佢哋都大讚冷盤一流。 原隻1 隻 $168 仲近德福同HKu space gaa!!網上預訂有優惠,指定地方仲提供免費外賣服務, 大家不妨留意下啦。
一定要食嘅品質保證嘅!

今次午餐試咗故鄉雞飯盒,45蚊就食到。
燉湯加飯盒特惠套餐係68蚊>'<

用高湯反覆交替浸語令到古香雞唔單止雞皮爽滑
配菜有醃漬蘿蔔同埋油菜,呢個價錢都算唔話得。

天天更换,都係值得讚嘅地方 !

椰皇蓮⼦⽟⽵燉瘦⾁飲落去好清甜,

原隻1 隻 $168

仲近德福同HKu space gaa!!