2009-06-30 6 浏览
友人提早半個月慶祝我0既生日.又會咁好0既? 來到門口先知係食stonegrill..之前早一兩個星期睇電視好似有介紹過~二人order 左2個Citibank星級名菜優惠:西瓜汁餐湯+法包,蒜蓉包美國牛肩扒雲呢嗱雪糕咖啡餐湯ok,濃厚得易; 侍應會問係唔係第一次食stone grill..如果之前未試過.佢仲會教你點切,點燒~大概40秒就會5成熟~盡量唔好將醬汁同鹽滴0係火山石上,否則冒煙..2塊牛肩其實唔係好夠~可能本人鍾意食牛~咩都覺得好味~但第一次食stonegrill,掌握唔到火候,大部份都燒得太熟~起碼8成熟 再配上西瓜汁,haggen dazs雪糕仲有咖啡~飽晒~menu上有其他set lunch,不過無細心留意~set lunch 都要2百幾蚊~連in house salad bar,不過望上去唔係太吸引..所以citibank做緊呢個promotion超係超值~不妨一試~
友人提早半個月慶祝我0既生日.又會咁好0既?

二人order 左2個Citibank星級名菜優惠:
西瓜汁
餐湯+法包,蒜蓉包
美國牛肩扒
雲呢嗱雪糕
咖啡
餐湯ok,濃厚得易;

再配上西瓜汁,haggen dazs雪糕仲有咖啡~飽晒~

蒜蓉包+黑醋
忌廉湯