2023-07-10
同朋友👩🏻🎓一齊喺尖沙咀,佢帶咗我嚟呢間樓上西餐廳🍴食晏,朋友👩🏻🎓話呢度嘅午餐價錢合理又幾好味😊呢度有多款 Amitie Lunch Set 可以選擇,包餐湯或沙律,我哋都係揀咗「三文魚沙律伴日式洋蔥汁」,主菜就揀咗 $158「香煎阿拉斯加比目魚柳 (6安士)」同埋 $168「烤燒西班牙粟飼豬鞍扒伴蜜桃莎莎」,仲包 甜品 同埋 咖啡️或茶☕🤩「三文魚沙律🥗伴日式洋蔥汁」:沙律菜🥗新鮮,加咗少少酸少少甜嘅日式洋蔥汁,簡單幾好食😋「烤燒西班牙🇪🇸粟飼豬鞍扒伴蜜桃莎莎」:西班牙🇪🇸粟飼豬鞍扒🐷🥩好甘香好有豬味,特別係近骨嘅地方油脂極充足,食落滿口豬油香🤩;其他配菜仲有烤翠玉瓜、茄子,都係好食🤩「香煎阿拉斯加比目魚柳」:真係煎得幾香口,魚皮煎到脆脆哋,魚肉又滑又軟熟🤩;同樣都係有美味配菜😋跟餐加 $15「熱宇治抹茶牛奶咖啡☕️」:夠香滑,完全唔甜,少少苦澀味,好飲😋跟餐加 $15「熱玫瑰🌹咖啡☕️」:甜甜哋,又香又滑🤩仲有甜品「芝士🧀️蛋糕🍰」
跟餐加 $15「熱玫瑰🌹咖啡☕️」:甜甜哋,又香又滑🤩
仲有甜品「芝士🧀️蛋糕🍰」