2022-11-28 108 浏览
同亲朋友去打边炉佢哋好多时都会拣牛大人. 贪佢野食同野似款式都好多呢排好热气生哂飞滋嘅我地拣咗健康既蕃茄汤. 如果觉得蕃茄味唔够重可以去自助区加蕃茄落去滚. 咁个汤就愈嚟愈有味啦今次重送珍珠奶茶🥰珍珠烟韧有咬口. 黑糖味都好香叫呢个餐其中一个重点系佢既和牛牛丸🤤真系好好食呀. 牛脂嘅香气超级浓. 一咬落去啲肉汁漏哂出嚟如果可以任食就好啦🥺安格斯牛小排同澳洲和牛M 5牛肩卷都好正🤤肉味浓郁食落油脂味香最惊喜嘅系呢道竟然有牛胸爽😍油脂味香又爽口弹牙. 即刻要食多几碟每次必饮嘅乌梅汁同台湾饮嘅味道一模一样. 打边炉嘅时候饮真系好解腻. 而且香港好少地方有得饮呢道台式饺类嘅选择都好多. 蛋饺系我最爱另外我仲好钟意食佢哋啲新竹米粉. 浸落蕃茄汤到超级入味🍅食落酸酸甜甜最后再嚟多碗仙草冻嚟做结尾真系好满足🤤

今次重送珍珠奶茶🥰珍珠烟韧有咬口. 黑糖味都好香

如果可以任食就好啦🥺