2023-07-16
📍紅磡-日嚐今日路過紅磡黃埔嗰頭 試咗呢一間日式便當 性價比高 姐 就算夜晚去食晚飯都有全日套餐✔️✨同大家介紹吓啦🐟銀鱈魚西京燒 $138第一個便當我哋叫咗銀鱈魚西京燒 跟住轉左烏冬!烏冬,佢哋用咗稻庭烏冬 所以食落去會更加滑捋捊✨🥩慢煮美國封門柳 $118 呢一間餐廳另外一樣出名嘅菜式就係呢一個美國封門柳♪( ´θ`)ノ!~ 牛肉好冧 而且我哋跟咗白飯 佢哋應該係用咗日本米 所以粒粒分明配埋牛肉食~ 正!🪿香煎鵝肝 我哋仲加咗一種小食 就係香煎鵝肝!師傅煎到好香脆🪿✨咬落去啲鵝肝油爆曬出嚟 簡直係必叫!————-📍紅磡-日嚐地址: 紅磡明安街10號寶石戲院地下F號舖#gluttonlifecafe #gluttonlife紅磡#紅磡 #yummy #food #cafe #hkcafe #hkfood #hkgoodblogger #chill #hotdog #dogfriendlyhkrestaurant 紅磡-日嚐今日路過紅磡黃埔嗰頭 試咗呢一間日式便當 性價比高 姐 就算夜晚去食晚飯都有全日套餐✔️✨同大家介紹吓啦🐟銀鱈魚西京燒 $138第一個便當我哋叫咗銀鱈魚西京燒 跟住轉
🐟銀鱈魚西京燒 $138
🥩慢煮美國封門柳 $118