2020-11-24
-🔸香蒜橄欖油意粉 $158 🔸經典凱撒沙律加雞胸 $128🔸酥脆雞槌配水牛芝士醬 $58🔸海鹽朱古力香蕉冰雪世界 $68-今晚收工去咗尖沙咀行街,原來周圍已經好有聖誕氣氛喇,令人好想快啲到聖誕節呢🥰 行到攰攰哋就搵咗間好有藝術氣氛嘅cafe解決晚餐,呢度除咗食嘢之外仲有一啲藝術產品寄賣𠻹!叫咗一份凱撒沙律,生菜非常新鮮,而且每一片都沾到均勻嘅沙律醬,加埋脆多士粒,非常清新好食,同埋記得要加$20雞胸,超嫩滑啊😍小食叫咗份酥脆雞槌,單骨雞槌脆得嚟唔會太厚炸粉,加埋適量嘅調味同水牛芝士醬,好吃呢!然後叫咗個意粉,超豐富嘅黑松露香氣,幾乎每一條意粉都沾滿黑松露啊,加埋大量嘅菇同蒜片,口味豐富。最後叫咗杯香蕉朱古力迎接我最愛嘅冬天,超濃郁嘅朱古力,甜而不膩,仲有少少香蕉蓉同海鹽嘅咸味,味蕾非常滿足呢!
🔸香蒜橄欖油意粉 $158
🔸經典凱撒沙律加雞胸 $128