終於來到米芝蓮星級主廚主理既新店 近期推出既Brunch Menu 味道不錯 而家環境舒服 服務周到 好要推薦俾大家!A LA CARTE BRUNCH MENUSERIOLE油甘魚薄切配上柑橘汁 醬汁清新開胃 🌱OMELETTEBrunch 限定既疏乎厘奄列 質感豐盈 帶濃濃芝士香氣 味道口感有驚喜!LANGOUSTINE鮮嫩半熟大蝦 加上新鮮沙律菜、牛油果同美味雞尾酒醬汁 有被驚艷到!POULET JAUNE 來到重頭戲 用上本地三黃雞 準備及烹調用上四天 外皮香脆 肉質嫩滑多汁 淋上自家調配醬汁 更添風味 用上越光米 吸滿雞油與蔥香 忍不住吃了很多😋PATISSERIE最後每人選擇一款由Pastry Chef Natalie Leung 主理既法式自家製甜品 🇫🇷 檸檬撻酸甜平衡,內餡柔滑,香脆餅底,係我近期食過最好食嘅檸檬撻!而聖多諾黑泡芙蛋糕雲呢拿吉士好滑,大愛焦糖脆皮泡芙♥️♥️另外亦都點左兩款Cocktail 推薦Secret Garden好岩女士享用!

A LA CARTE BRUNCH MENU

SERIOLE