是次系谂住食tea buffet,不过见openrice的食评多数都赞个lunch buffet,而且lunch个价都只系贵$40,所以就决定去食lunch buffet其实去食果时都5知个buffet系以姆明做主题,anyway~~去到见佢以姆明做主题照食,有姆明同我地影相都几开心buffet食物种类真系多,热食冷盘都有好多选择,除咗刺身,寿司果d之外仲有一个烧烤counter,个chicken wing真系好食,有蜜汁味之余入面d肉都有汁几juicy!!另外有特式的系个自选粥料档,d料算系落本,有蟹糕,蟹肉,瑶柱,燕窝等俾你拣,食一碗都咁正的粥心情都好d!!主菜方面选择都多,有中式,西式之外仲有印度咖哩,不过我都唔系食左好多款,因为个人去食buffet主要系想食甜品甜品的选择算多,除咗cake,mousse之外仲有朱古力喷泉,haagen dazs雪糕,真系每样食一件都饱可惜系cheese cake的选择太少,得1款--blue berry cheese cake,大路如tiramisu,朱古力cake,焦糖炖蛋呢d就欠奉不过要赞的芝士布甸,通常d buffet都系得面包布甸,但今

buffet食物种类真系多,热食冷盘都有好多选择,除咗刺身寿司果d之外仲有一个烧烤counter,个chicken wing真系好食,有蜜汁味之余入面d肉都有汁几juicy!!

不过要赞的芝士布甸,通常d buffet都系得面包布甸,但今次竟然有芝士布甸,第1次食,个布甸有cheese味,唔错!
仲有个焗suffle,新鲜热辣辣,软棉棉几滑几好食
个红桑莓mousse都好滑,不过就好似甜咗d
木糠布甸都系偏甜
最后要赞系d haagen dazs系自己<毕>,想<毕>几大球都得,有得食又有得玩,一乐也

ham
salad
甜品
seafood
2009-08-21
salad
甜品
  • 芝士布甸,suffle,粥