2007-01-07
個friend生日諗住同佢食壽司,點知太多人,我地就choose左呢間食啦.兩個人我地叫左:1) 焗麵包仔- 有三款sauce可以點麵包食既,o的麵包仔好好味,加牛油最香最好味, 另外一款sauce係蕃茄醬,另一款係唔知咩加olive oil.2) 雞肉凱撒沙律- o的雞肉好好味, 好彩我地叫左個細,唔係唔知點算3) 辣牛肉pizza - 麻麻地, o的牛肉唔辣, 冇乜味4) 雞肉pizza - 好香, 有少少辣, o的蕃茄好配合好明顯我地就眼闊肚窄啦, 兩個人又點可能食到咁多野呢. 哈哈. 剩左4件pizza呀, 所以如果你地黎呢度既話, 兩個人一個pizza加pasta加小食已經非常ok架啦.

兩個人我地叫左: