2022-10-31 40 浏览
係一間我之前成日去既飯堂(之前仲特登比左$3xx做左一張秋香會員卡,用餐有折之餘送同樣位於置樂既荷美人按摩店試做按摩一次😍超舒服)非打手😂雖則會員卡為期一年 過左期好耐秋香係一間做日式Fusion餐廳🍸🍡主打日式煲仔飯同串燒等💡而佢最出名一定係鹽燒白鱔煲仔飯$238 ,每次都一定打去book枱都主動叫職員留一個,因為佢係限量供應 如果即場嗌可能已經提供唔到比你架喇😋鍾意食鱔既話,你一定會好鍾意!因為佢每舊肉都係淡淡肉,皮燒得好脆好香 (個人教路:可以夾起白鱔去碟仔令佢唔好咁快比飯既濕氣變淋)😛然後亦有幾款煲仔飯既😉例如秘制牛舌煲仔飯$168,蟹肉蟹膏煲仔飯$198等,呢兩款我同男朋友都有試過,煲仔飯既質素同樣做得出色😋只係我地特別私心白鱔

秋香係一間做日式Fusion餐廳🍸🍡主打日式煲仔飯同串燒等