對於【4口】福建菜唔算陌生最近同朋友仔搵地方食飯 🥢咁啱見到餐廳推出全新🌟季節菜單 🍂所以決定嚟試一試新菜式☺️❣️涼拌青瓜苗 $38呢款時令食材 口感清爽 味道鮮甜🥗作為開胃小食 最適合不過❣️鹽焗花螺 $168花螺平日就食得多 鹽焗嘅話我都係第一次食到 原來味道非常惹味既帶陣陣鹹香 肉質亦夠細嫩 😋❣️四口酸菜魚泗粉 $158以地瓜粉做嘅泗粉 屬福建風味小食口感滑溜 煙靭爽彈 清涼美味 🤤魚肉口感嫩滑鮮甜 味道出奇搭配再加上湯底酸酸辣辣🌶️ 好醒胃實屬冬天必點之選✅❣️黑蒜粒燉排骨湯黑蒜天然健康 燉湯啖啖鮮甜香濃黑蒜又有血管清道夫嘅美譽 具抗氧化功效 促進新陳代謝 啱晒我呢啲貪靚嘅朋友仔🤣飲完仲即時成個人暖笠笠 ♨️❣️姬松茸竹笙排骨湯姬松茸帶獨特香氣 口感脆嫩整個燉湯滿載菇菌鮮味姬松茸有降膽固醇、血脂及血糖作用更有助增強免疫力 💪 營養價值豐富喜歡養生嘅朋友一定唔可以錯過🤩❣️黑松露蘆筍炒鮮貝黑松露香氣撲鼻 蘆筍鮮甜爽脆 柔嫩可口再配上同樣鮮甜美味嘅鮮貝整個配搭🥗清新健怡 有助解膩❣️綠豆餅綠豆餅外皮軟糯可口暖暖嘅綠豆內餡細滑香軟 味道清甜甜味控制得宜 完全無油膩感❣️洛神花茶凍每啖都散發洛神花清香
對於【4口】福建菜唔算陌生

飲完仲即時成個人暖笠笠 ♨️

❣️姬松茸竹笙排骨湯

姬松茸帶獨特香氣 口感脆嫩

整個燉湯滿載菇菌鮮味

姬松茸有降膽固醇、血脂及血糖作用

更有助增強免疫力 💪 營養價值豐富

每啖都散發洛神花清香

味道清甜 有助消滯解膩

洛神花補血養顏 更具抗氧化功效

屬美容聖品 愛美人士之選🥰
整體服務及味道始終如一 水準之作!
2023-11-16