2017-07-14 97 浏览
平時好小去荔枝角食嘢,咁岩今日經開聽到同事這呢頭多野食。左行右行入左呢間鋪頭外觀好經典pizza樣。因為未到啲收工時間,好好彩。食食下就全場爆滿啦。睇來呢度好多fans.野食選擇多。非常好。餐湯和面包也好食。啱啱新鮮出爐,包要趁熱食!意式水牛芝士番茄醬意粉配孖寶虎蝦意粉軟硬度適中,本店有芝士和鮑片,但係最好食嘅一定係個汁,有果汁其實有冇有個汁都已經值回票價!本來只係諗住單點一個味道,之後店務員介紹翻原來可以一半一半咁叫!太好了!我們點了辣肉腸和煙豬肉洋蔥,點選八肉腸是因為知道辣肉腸一定是安全之選,果然不負所望,煙豬肉洋蔥係貪得意先至叫,竟然最好食係佢!煙豬肉片係好香好難忘,好似台灣豬肉紙嘅熟食版感覺,當然呢個新鮮出爐係好食好多!以上圖片都加入左tune色,因為餐廳係用柔和燈光,我怕大家睇得唔清楚。總結,雖然呢度係入啲,但係真係值得一來。不過最好就預約定枱,或者係啲OL放工前嚟到喇!
平時好小去荔枝角食嘢,
咁岩今日經開聽到同事這呢頭多野食。
左行右行入左呢間

鋪頭外觀好經典pizza樣。

野食選擇多。非常好。

餐湯和面包也好食。啱啱新鮮出爐,包要趁熱食!

意式水牛芝士番茄醬意粉配孖寶虎蝦

意粉軟硬度適中,本店有芝士和鮑片,

總結,雖然呢度係入啲,但係真係值得一來。
不過最好就預約定枱,或者係啲OL放工前嚟到喇!