2021-08-30 59 浏览
餐廳嘅環境好靚好有藝術氣息 而且座位寬鬆坐得好舒服奶酪醬烤糯米雞翼Stuffed wing with Glutinous rice糯米雞翼製作嘅難度超高!上枱嘅時候見到雞皮烤至呈金黃色,另外沾上左白色嘅奶酪醬~雞既外皮好脆,雞肉嫩滑多汁,再加上釀咗糯米入去,有少少煙煙韌韌嘅口感!元氣精華Breakfast Essentials 以麵包作為底,內料配有芝士腸、Bacon、黃瓜、炒蛋等等。食物外相色彩豐富😻好靚~感覺上係另一種All Day Breakfasts嘅表達方式🙌🏻大蝦意粉Prawn Linguine In Tomato Sauce 大蝦蝦肉有彈性,而且已經剥好殼,方便晒我哋呢啲懶人😽意粉彈牙,十分掛汁,個汁酸酸甜甜勁好食🤤拿鐵Caffe LATTE除咗最出名可以打印嘅朱古力🍫呢度嘅咖啡都唔錯㗎~餐廳嘅latte偏苦,個人就鍾意~鍾意多奶嘅朋友可以落單叫餐廳調教啦!
餐廳嘅環境好靚好有藝術氣息 而且座位寬鬆坐得好舒服

元氣精華Breakfast Essentials