2022-02-09 541 浏览
一入到去已经闻到浓浓既可可味, 因为呢度既所有朱古力制成品都系用可可豆去整, 所以特别浓郁🤤 呢度主要系做唔同既朱古力产品, 所以除左饮品, 仲有唔同既礼盒可以买到👍🏽 呢度有唔同朱古力既饮品可以拣, 热饮同冻饮都系同价😚香片朱古力🍫($36)呢个配搭比较少见, 原本仲怕朱古力味会盖过左茶既味道, 但系反而出黎既效果唔错, 香片清香既味道同朱古力味几夹, 仲有少少盖过左朱古力既味道🙃 饮落系劲顺滑, 完全同平日沟粉既唔同, 今次我地叫冻饮又唔会有冰粒, 但系又做到冰凉既效果, 用原粒可可豆整出黎既朱古力果然系唔同😋今次都系因为朋友先发掘到间咁好既店, 如果钟意朱古力既朋友我觉得都可以试下😙

香片朱古力🍫($36)

2022-01-29
  • 香片朱古力