Crazy Noodles🍜🌶🌶🌶 Crazy Spicy Sichuan Noodles❤️..瘋狂小麵🍜 一間黎自四川拉麵小館,真係讓人辣得好過癮。四川風味 一定比人感覺係麻辣香料重既味道,亦係呢種獨有既飲食文化,留係人人心中有忘不掉既辣感吧。仲有,除左一系列麻`香`辣粉麵類🍜,如聞名海外既酸辣粉外,佢地既甜品如:成都冰粉🍧 都不錯吃呢。一於來個食辣吃冰吧。瘋狂套餐組合Crazy Order Set (A+B+C+D $98)______________________________ll✨瘋狂大排面 (少麻`少辣)✨瘋狂燒白面 (加麻`加辣)限量15份✨瘋狂加料:滷蛋 +$9有咩好得過一個套餐組合,有齊主食`小吃`甜品`飲品呢,勁滿足既組合💕。獨狂小麵既湯底都係紅紅辣辣,感覺一定很辣吧❓其實可因應自己偏愛既辣道揀選,當然愈麻愈辣 味道一定更香。而燒白麵係推薦既,而且今日限量15份,一定不能錯過呢。白肉其實係五花腩肉🐽,肥瘦比例完美,炆煮到入味,五花腩既油脂香,真係愛吃胖胖肉如我👻 一定覺得好滋味。______________________________ll✨羅漢果冬瓜茶 (熱)

l[A. 瘋狂小面 Crazy Noodle]l

✨瘋狂大排面 (少麻`少辣)

✨瘋狂燒白面 (加麻`加辣)限量15份

✨瘋狂加料:滷蛋 +$9

l[B. 瘋狂飲品 Crazy Drink]l

✨羅漢果冬瓜茶 (熱)
✨冰糖雪梨汁+$6

2杯飲料味道 各有千秋,同樣足料 味道都很濃很滋潤。羅漢果濃濃味道 加上冬瓜煲煮而成,味道更香甜,感覺更下火消暑。而冰糖雪梨汁就比較清甜,滋潤又養顏。
l[C. 瘋狂小吃 Crazy Appetizer]l

升級小食:
✨鐘水餃 +$32
✨棒棒雞 +$32

名字好特別,還是第一次聽呢,平日亦沒見過過款小食,當然要來試試。🥟味道很特別 甜甜的,感覺像有酒釀既味道。加上麻辣濃醬汁,跟平日既紅油抄手味道不同,帶甜帶辣既水餃 不妨來試試四川獨有既味道。

另一款棒棒雞,就如口水辣雞🐥,薄切雞片 加上芝麻`蔥花`麻辣醬汁而已。
l[D. 瘋狂甜品 Crazy Dessert]l

✨成都老冰粉 (凍)
✨紅棗銀耳湯 (凍)

吃完滿口紅噹噹`又麻又辣既主食後,再點涼快小食,來個飯後甜品吧。2款都很不錯,而且最主要很下火呢。

成都老冰粉,配料很多:花生`酒釀`提子乾`黑白芝麻,加上糖水浸既冰粉,又涼快又不太甜 吃下涼涼的 特別舒服。

而銀耳湯煮成糖水,膠質重 加上紅棗感覺更養生,2款甜品都推薦呢。不過較特別 一定係成都老冰粉吧,平日很少能吃到。
一間滿有四川風味既瘋狂麵麵小館,不妨來瘋狂一次 來瘋狂吃辣一遍吧。真係辣得好過癮❤️。