2013-02-21 56 浏览
男友生日佢又钟意食铁板烧,见到呢间新开所以黎试下。我地入左一间房,本来谂住可能会同其他人一齐食。但可能新开既关系,冇咩人食,所以成晚包房。叫左一个龙虾SET、一个和牛SET同2个小食。蒜容包超好味,好脆。沙律都好FRESH。散叫既2个小食。蒜片海中虾同炸薯仔配西班牙火腿伴温泉蛋。虾够大只OK,个薯仔就冇咩特别。蕃茄海鲜汤同特浓磨菇汤。蕃茄汤好香有好多料,仲有大大只蚬,超好味。磨菇汤超CREMAY,仲写上T2。个酱好味,想饮哂佢咁济。卖相好靓,同日本铁板烧斩件上好唔同。个南瓜茸好甜好好味。我要左5成熟,但我觉得熟左啲,煮到差不多7成熟。不过都唔会鞋,但咁岩食到筋位咬唔到,失色左少少。用盐砌餐厅名几有心思。呢个煮到仲有少少粉红色,平时猪肉唔熟点食得架。但呢只猪就得喇,好嫩好JUICY。甜品冇咩特别我预先带左个生日蛋糕上去,本来谂住佢会就咁捧出黎。点知上甜品果阵,间房熄左灯,成班人棒住个蛋糕送生日歌,男友劲SURPRISE。佢仲有个花花蜡烛,又主动帮我地影相,跟住即刻问我地EMAIL SEND番张相俾我地,好细心。
男友生日佢又钟意食铁板烧,见到呢间新开所以黎试下。

叫左一个龙虾SET、一个和牛SET同2个小食。
蒜容包超好味,好脆。沙律都好FRESH。
个酱好味,想饮哂佢咁济。
卖相好靓,同日本铁板烧斩件上好唔同。个南瓜茸好甜好好味。
用盐砌餐厅名几有心思。
甜品冇咩特别

2013-01-13