2017-01-03 796 浏览
去完东坝半日游,食完野之后去朝圣,好彩唔算多人就可以揾到位lee 度menu 系每个quarter 转一次,老细会问想饮边类咖啡,然后先冲,我就甜与甘中间,我fd 就最甘,唔使自己操心谂边度咖啡Burundi: 味道唔错,果然唔会太甜,又唔会太甘,饮完唔会令喉咙好干巴拿马: 我fd 要ge 最甘,饮落真系好劲,味道非常甘既然黎到当然要试lee 度小店亲手制作ge apple crumble, 有原味同酒味选择,我地试原味先,即叫即做,上碟时非常热,size 唔会太大,外面食ge apple crumble 只有两小块苹果肉,同埋又甜又多粉,lee 度食啖啖苹果肉,少少饼碎,唔会太甜,值得再试,下次要试酒味apple crumble
去完东坝半日游,食完野之后去朝圣,好彩唔算多人就可以揾到位

巴拿马: 我fd 要ge 最甘,饮落真系好劲,味道非常甘

2017-01-02
  • APPLE CRUMBLE